گروه علمی: مطالعات نشان میدهد که تغذیه تاثیر قابلتوجهی در پیشگیری از تحلیل شناختی دارد. در این زمینه گنجاندن بعضی از ادویهها در رژیم غذایی روزانه به جوانماندن مغز کمک میکند و تا ۷ سال عملکرد مغز را بهبود میبخشد.به گزارش بهداشت نیوز، در ادامه این مطلب به معرفی ادویه...
گروه علمی: مطالعات نشان میدهد که تغذیه تاثیر قابلتوجهی در پیشگیری از تحلیل شناختی دارد. در این زمینه گنجاندن بعضی از ادویهها در رژیم غذایی روزانه به جوانماندن مغز کمک میکند و تا ۷ سال عملکرد مغز را بهبود میبخشد.به گزارش بهداشتنیوز، در ادامه این مطلب به معرفی ...
گروه سلامت: مدیریت سطوح بالای قند خون دشوار است و تلاش سخت میطلبد، با این حال یک سری گیاه و ادویهها هستند که میتوانند در این کار به شما کمک کنند.به گزارش همشهری،این گیاهان در اغلب آشپزخانهها یافت میشوند و با افزوده شدن به رژیم غذایی روزانه شما میتوانند به تنظیم بهتر ...
گروه سلامت: مدیریت سطوح بالای قند خون دشوار است و تلاش سخت میطلبد، با این حال یک سری گیاه و ادویهها هستند که میتوانند در این کار به شما کمک کنند.به گزارش همشهری آنلاین،
4این گیاهان در اغلب آشپزخانهها یافت میشوند و با افزوده شدن به رژیم غذایی روزانه شما میتوانند به ...
گروه سلامت: همه می دانیم که گیاهان و ادویه جات طعم غذا را بهتر می کند اما ممکن است ندانید که قاشق چایخوری شما که حاوی ادویه ای است که برای اضافه شدن به غذایتان برداشته شده است، یک منبع غنی از داروهایی است که می توانید برای تسکین درد معده یا بهبود هضم استفاده کنید.
۱. زنجبیل
به ...
گروه سلامت:به جهت مصرف زیاد ادویهجات در بین خانوادههای ایرانی، پرسش های زیادی در مورد خشکی آور بودن ادویه جات و خواص تقویت کنندگی سیستم ایمنی بدن با این نوع چاشنی ها مطرح می شود و سوال رایج دیگر اینکه آیا میشود ادویه جات تاریخ مصرف گذشته را مصرف کرد؟
به گزارش خبرآنلاین،...
گروه سلامت:مراقبت از بدن، فعال ماندن و تغذیه خوب به اندازه حفظ سلامت مغز مهم است. همه میخواهند از سلامت مغز خود برخوردار باشند، اما با افزایش سن، پیر شدن مغز نیز کاملاً طبیعی است. غذا بر حافظه، شناخت، خلق و خو و تمرکز تاثیر میگذارد، بنابراین یکی از بهترین راه ها برای تقویت سلامت مغز، غذا ...
گروه سلامت: ادویهها نه تنها طعم غذا را بهبود میبخشند، بلکه دارای مزایای سلامتی مختلف همچون خاصیت خنککنندگی نیز هستند که میتواند به بهبود عملکرد بدن در طول ماههای گرم سال کمک کند.
به گزارش همشهری آنلاین،نعناع، دانه رازیانه، تخم گشنیز، زیره سبز، هل، زردچوبه و تخم ...
گروه سلامت:هورمونها بخش مهمی از عملکرد بدن هستند و همه چیز، از متابولیسم و سطح انرژی گرفته تا خلق و خو و باروری، را تنظیم میکنند. وقتی سطح هورمونهای ما نامتعادل باشند، میتوانند تأثیر قابلتوجهی بر سلامت کلی بدن داشته باشند. راههای مختلفی برای متعادلسازی هورمون...
گروه سلامت:هورمونها بخش مهمی از عملکرد بدن هستند و همه چیز، از متابولیسم و سطح انرژی گرفته تا خلق و خو و باروری، را تنظیم میکنند. وقتی سطح هورمونهای ما نامتعادل باشند، میتوانند تأثیر قابلتوجهی بر سلامت کلی بدن داشته باشند. به گزارش خبرآنلاین،راههای مختلفی برای متعادل...
گروه سلامت: زیره، یکی از گیاهانی است که نهتنها بهعنوان ادویه کاربرد دارد بلکه خواص آن در طب سنتی نیز شناخته شده است. دانههای زیره سرشار از ترکیبات آنتیاکسیدانی، فیبرها، ویتامینها و املاح مختلف است. گنجاندن زیره در رژیم غذایی برای بهرهمندی از خواص متعدد ...
گروه سلامت:افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، در فصل زمستان با چالش بیشتری مواجه هستند، زیرا تغییرات آب و هوایی روی آنها بیشتر اثر میگذارد و این تغییرات باعث میشود که بسیاری از افراد درگیری بیشتری هم داشته باشند. متخصصان بر این باورند که رعایت یک رژیم غذایی سالم در فصل زمستان خطر ابتلا ...
گروه سلامت: فصل زمستان همواره با موجی از بیماریها و عفونتهای فصلی همراه است که اغلب به دلیل تشکیل بیش از حد مخاط در هوای سرد ایجاد میشود. گنجاندن ادویهها و گیاهان در رژیم غذایی میتواند به رفع احتقان (احساس خفگی و تنگی نفس)، سرماخوردگی و ناراحتیهای تنفسی کمک کند.به ...
گروه سلامت: سویه جدید COVID-۱۹ به نام JN.۱ از نظر درمانی نگرانیهایی را ایجاد کرده است و به نظر میرسد یکی از راهکارهای مقابله با آن ارتقای ایمنی بدن با افزودن گیاهان و ادویههای اثربخش به چای سبز باشد.به گزارش همشهری آنلاین،اگر شما هم نگران تقویت ایمنی خود هستید، این ۵ گیاه و ادویه را ...
گروه سلامت:مصرف برخی ادویهها یک راه ساده و آسان برای سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن و از دست دادن چربیهای اضافه است.به گزارش ایسنا، ادویهها نه تنها منجر به بهبود کیفیت سلامت میشوند بلکه از بیماریهای مزمن نظیر فشار خون بالا، دیابت نوع ۲، حمله قلبی، و ... پیشگیری میکنند ...
گروه سلامت:استفاده از ادویه در غذا و به ویژه در انواع خورش و کباب ایرانی برای طعم دادن به غذا مهم و مرسوم است. طعم واقعی غذا ناشی از ادویههای موجود در آن است. ادویهها نه تنها برای افزایش طعم و عطر غذا استفاده میشوند، بلکه فواید زیادی برای سلامتی نیز دارند.در این مطلب به فهرستی از ادویه...
گروه سلامت: همیشه جای شگفتی بوده که چرا ما انسانها عادت داریم که در طبخ غذا از ادویه استفاده کنیم. یکی از دلایلش قطعاً طعم دادن به غذاست ولی آیا این، تنها دلیل است!؟ این مسئله دلایل دیگری هم دارد که تبتیها آنها را کشف کردهاند.
به گزارش بهداشت نیوز، بر اساس ...
گروه سلامت: آیا به تازگی کلسترول خود را چک کردهاید؟ مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها ایالاتمتحده میگوید حتی اگر سالم باشید، ممکن است کلسترول بالایی داشته باشید و اما از آن اطلاعی نداشته باشید. به این دلیل که کلسترول بالا معمولا با علائم همراه نیست بنابراین شما باید هر چهار تا ...
گروه سلامت:یک متخصص تغذیه در آمریکا اعلام کرد، زردچوبه، فلفل هندی، زنجبیل، دارچین به کاهش التهاب مفاصل و تسکین درد مفاصل کمک کند.مایکل موزلی، متخصص تغذیه در آمریکا گفت: خوردن برخی ادویهها میتواند به تسکین درد مفاصل مرتبط با آرتروز و درد مفاصل کمک کند.
اولین ادویه از چهار ادویه...